BREAKING BAD UYARLAMASI 46'NIN KONUSU :)









Breaking Bad'in uyarlaması haberini duyduğumda şaşırmıştım açıkçası ve kafamda deli sorular vardı tabiki de nasıl olacak,kimler oynayacak.Breaking Bad için fazla söze gerek yok zaten gönül tahtımızda yerini çoktan almış dizilerden biri :)

Şimdi gelelim 46 hakkındaki bilgilere;

Aslında 46 kadrosu bize oyuncu,senarist ve yönetmen açısından pek de yabancı değil.

Yönetmen: SERDAR AKAR 

Senarist:ERCAN MEHMET ERDEM 

Oyuncu:ERDAL BEŞİKÇİOĞLU (Bir sürü,bir sürü,bir sürü kalpler)

İzleyenler tabiki de tahmin etmiştirler ama izlemeyenler ( ki ben çok şey kaçırdıklarını düşünüyorum) için söyleyeyim BEHZAT Ç. dizisi kadrosu.





Behzat Ç. benim en az 2 kez bitirdiğim ve bölümlerini tekrardan tekrardan izlediğim normal polisiye dizilerden fersah fersah uzak kendi çizgisinde mükemmel bir şekilde devam eden ve ikinci sezonuyla çıtayı uzaylara çıkaran bir dizidir.

Bir dizi düşünün ki polisiye,dram,komedi,dostluk,aşk,mutluluk,ercüment çözer,mutsuzluk,neşet ertaş,dostoyevski ile dolu olsun 

Şimdi bu dizinin iyi olmadığını söyleyebilir misiniz ?


Neyse Behzat Ç.'ye övgü dolu bir giriş yaptıktan sonra asıl konumuz olan 46'ya gelelim.



ERDAL BEŞİKÇİOĞLU


DİZİMİZİN KONUSU:BİR GENETİK PROFESÖRÜNÜN HİKAYESİ

İnsanın kendini aradığı,varoluşunu tanımlamaya çalıştığı bir hikaye bu.Profesörün (Erdal Beşikçioğlu) kız kardeşi (Yasemin Allen) beş senedir bitkisel hayattadır.Profesör onu hayata döndürmeye çalışıyor.
Fakat bu çaba bir süre sonra saplantı halini alıyor.Asosyal,kendini bilime adamış,hayatını laboratuvarlarda geçirmiş o adam,kız kardeşi için çıktığı yolda binlerce hastaya ilaç olacak bir hikayenin peşine düşüyor.Giderek yalnızlaşıyor ve kendini harap ediyor.

Ve adamın aslında tezi de şu: adam genetik profesörü ve fiziksel olarak vücudumuzun bir gen haritası var.Eğer vücudumuzun bir gen haritası varsa,ruh da bu bedenin içerisindeyse,mutlak surette o ruhunda bir gen haritası vardır.Ruhun gen haritası varsa,tanrısal olana ulaşmanın da bir formülü vardır.Ayrıca bununla da kalmayıp Profesörümüz yıllar önce öldürülmüş olan babasının katilinin peşinde bir adalet arayışına girişiyor.(Ot dergisi 35.sayı Muhabbet Bağı Bölümünden alınmıştır.Daha fazla bilgi için oraya bakabilirsiniz.)

Görüldüğü üzere yine dolu dolu ve  mükemmel bir dizi bizi bekliyor umarım en yakın zamanda bu harika diziye kavuşabiliriz :)




1.BONUS 

BEHZAT Ç.'NİN 1.BÖLÜM FRAGMANI



2.BONUS

SİZ KİMSİNİZ SORUSUNA HARUN'DAN MÜTHİŞ VE BİR O KADAR DA EĞLENCELİ CEVAPLAR :)










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHERLOCK 1.SEZON 1.BÖLÜM A STUDY IN PINK

SHERLOCK 1.SEZON 2.BÖLÜM ÖZETİ THE BLIND BANKER

SHERLOCK 1.SEZON 3.BÖLÜM THE GREAT GAME (SEZON FİNALİ) ÖZETİ